Tarieven en vergoedingen

Zorg met en zonder indicatie

Ongeacht of er sprake is van een indicatie, u kunt altijd bij Wilhelminazorg terecht. Hieronder vindt u informatie over de tarieven en de vergoedingen. 

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van het aantal uren, het soort diensten (bijvoorbeeld 24-uurs dienst) en welke zorg en begeleiding nodig of gewenst is. Wanneer we vrijblijvend de zorgvraag bespreken, kan ik u een advies en een berekening geven. Beiden zijn volledig op uw situatie en/of uw naaste(n) toegespitst, het is tenslotte maatwerk.

Vergoeding via persoonsgebonden budget

Op basis van een zorgindicatie kan de zorgverlening (deels) worden vergoed. Als u kiest voor een persoonsgebonden budget (PGB), wordt er op basis van de indicatie een budget op jaarbasis toegekend.

Dit PGB ontvangt u vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Zorgverzekeringswet (ZVW) of Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Vervolgens kunt u met dit budget zorg en begeleiding bij Wilhelminazorg inkopen. Zo behoudt u de regie over het budget en nog belangrijker, u behoudt regie over hoe en wanneer de zorg wordt ingevuld.

Meer weten?

Neem contact op, een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. 

© 2017 WilhelminaZorg | Realisatie: De Goudse Wolf & Van Caetenburgh